Egy csepp True Blood

6/13/2013

Fotók a premierről és visszatérők

Természetesen a premieren mindenki ott volt, aki szerepel az  idei évadban. Így felbukkant Anna Camp is, aki habár az előző évadban nem szerepelt, de meghatározó volt a fellépés a Nap Testvérisége Egyház működésében és nem mellesleg Steve Newlin feleségét alakította. A színésznő karaktere nem kevés bajt hoz majd az egykori tiszteletes fejére a 6. évadban.

Lilith maga is belibbent a vörös szőnyegre, igaz most nem vértől borítva, de Jessica Clark akkor is egyfajta misztikumot sugároz. A színésznő karaktere, a vámpír istenség naná hogy felbukkanik majd a 6. évadban.

Csak úgy ragyogott a kaméleon természetű színésznő Janina Gavankar, aki a sorozatbéli parnterével Sam Trammellel pózolt a vörös szőnyegen.

Amelia Rose Blaire is jelen volt, ő Burell kormányzó lányát alakítja majd.

Rutger Hauer igazán rocksztárosra vette a figurát a premier kedvéért, a színész a sorozatban Niall Briagnt alakítja.


Ott volt Ryan Kwanten is, aki Jasont alakítja a sorozatban, Sookie bátyját.

Úgy tűnik Martha Bozemannek is van még dolga Bon Tempsban, hiszen Dale Dickey is részt vett a True Blood premier előtti vetítésén.

A széria visszatérője a képen látható Courtney Ford, aki Portia Bellefelurt alakította a negyedik évadban, egészen addig, amíg Bill világgá nem üldözte. De úgy tűnik a karrierista ügyvédnőt nem lehet megijeszteni és visszatér a sztoriszálak szövevényébe.

A forróvérű és fejű Rikkit alakító Kelly Overton is tiszteletét tette a premieren. Klassz volt a cipője.

Nyilván érik majd meglepetések Lauren Bowles karakterét, Hollyt. Hiszen az előző évad végén hirtelen azon kapta magát, hogy barátja Andy Bellefleur futó kalandjának gyümölcseit segíti a világra. A színésznő civilben sokkal jobban fest, mint Hollyként.

A bébivámpírt alakító Deborah Ann Woll a vörös szőnyegen pózol.

Naná, hogy a fülsiketítő visítások koronázatlan királynője Ginger sem marad ki a hatodik évadbéli őrületből. Tara Buck a vörösszőnyegen jóval visszafogottabban fest, mint sorozatbéli karaktere.

Habár Alan Ball kiszállt a True Bloodból, de tiszteletét tette a vetítésen, Nelsan Ellis-szel pózol.


0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More