Egy csepp True Blood

6/13/2013

Deborah Ann Woll Jessicáról és családalapításról - SPOILER

Több napon át forgattak egyetlen jelenetet a True Blood hatodik évadának premier epizódjába. Deborah Ann Woll szerepel majd a nagyon intenzív jelentben, abban az epizódban, amelyet egyébként Stephen Moyer alias Bill rendezett. Erről a vörös színésznő a True Blood premier előtti vetítésén beszélt.

Ami azt illeti elég kemény lesz az új évad Jessica számára, hiszen Bill gyakorlatilag meghalt. Tehát a bébivámpír gyászolja térítőjét és most tényleg egyedül maradt. Nincs hova mennie, jobb híján visszamegy a Compton házba.

Ahol azt is elárulta, hogy készen áll a családalapításra párjával E.J. Scottal. Deborah Ann Woll már hosszú évek óta együtt jár Scottal, akit chorioideremiaval diagnosztizáltak. Ez egy olyan örökletes betegség, amely a szemet támadja meg, eleinte csak szürkületben lát rosszul a páciens, de folyamatosan romlik a látása, mígnem teljesen elveszti szeme világát.
Deborah azt nyilatkozta, E.J.-nek 10 éve van míg nem végleg elveszíti látását, úgyhogy mihamarabb babát szeretne a 28 éves színésznő. Attól nem tart a páros, hogy gyermekeik is betegek lesznek, hiszen ha lányuk lesz, nála nincs esély az öröklődésre. De ha fiú lesz, akkor is csak az utódok vihetik tovább a hibás gént.

0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More