Egy csepp True Blood

2/25/2014

WTF: Arlene is vámpírrajongó lesz?

Arlene újra szerelmes lesz, új udvarló szaglászik a vörös hajú pincérnő háza táján. Ráadásul nem is akármilyen ez az új pasi, vámpírfoga van! Keithnek hívják Arlene új szerelmét, aki egyébként azontúl, hogy nappal koporsóban alszik és éjszaka aktív, olyankor is szívesen püföli a dobokat. Ugyanis a pasi dobos egy rock zenekarban. A lehengerlő pasas teljesen megbolondítja Arlenet a hetedik évadban.

Talán rá is fér Arlenere egy kis vámpíros őrültség és eufória, hiszen mostanság igencsak rájárt a rúd. Az első évadban, kiderült a pasijáról, hogy sorozatgyilkos. Aztán az derült ki, hogy Arlene René gyerekével terhes. Ha ez még nem lenne elég: leégett a háza is. A hatodik évadban már azt hittük itt a happy-end Arlene számára, ekkor azonban megözvegyült. Ez bárkinek sok lenne, Arlene sem ült tétlenül, jól lerészegedett.... XD

Magára maradt három gyerekkel, nincs háza a férje meghalt és mindenhol nyüzsögnek a vámpírok. Ráadásul, ahogyan azt a hatodik évad utolsó részében láthattuk: minden embernek választania kellene egy vámpírt, akinek engedi, hogy igyon belőle. Erre tökéletes egy vámpírszerető… Ezt ugye Sookie Stackhousetól tudjuk! ;-)És persze ahogyan azt a röviden felvázolt szerelmi élete mutatja, nincs szerencséje a pasikkal. Eddig mindig rosszul választott és amikor azt hitte, hogy na végre ez lesz az igazi, akkor a kiszemelt férfiú elhalálozott.

Az előző évadban sokat láttuk sírni, aggódni és bánkódni Arlenet, talán a vámpír rocker Keith mosolyt csal a hetedik évadban az arcára.

0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More