Egy csepp True Blood

2/25/2014

Amelia Rose Blaire az utolsó évadról

Az a hír járja, hogy június 15-én folytatódik sokunk kedvence a True Blood. Ezt az infót azonban még hivatalos forrás nem erősítette meg. Viszont egyre több spoilerről hallani az HBO sikerszériájával kapcsolatban.

Nemrég a Willa Burrellt alakító Amelia Rose Blaire beszélt a hetedik évadról egy interjúban. A rádiós interjúból kiderül, hogy Amelia a hetedik évadban végig szerepelni fog. A beszélgetés elején felelevenítette a hatodik évad eseményeit, majd Willa átváltoztatásáról beszélt. És arról, hogyan vették fel a jelenetet.





Miután jól beavatta a rádióhallgatókat a kulisszatitkokba azért beszélt arról is, hogy mire számíthatunk a
hetedik évadban. Mivel az előző szezon végére Willa oda jutott, hogy gyakorlatilag egyedül maradt, mint a kisujjam. Az apját lemészárolták, az anyja már korábban meghalt, testvére sincs. Nem maradt más hozzátartozója, mint Eric - a térítője - Pam és Tara. De Amelia elárulta, hogy igazán Tara az a személy, akire számíthat. A nagyszájú bon tempsi csapos segít neki beilleszkedni a vámpír világba.

A színésznőtől már tudjuk, hogy a hetedik évad elején egy csomó új karakterrel ismerkedhetünk majd meg. "Még Jézus is szerepelni fog!" - mesélte az ifjú tehetség. De számos visszaemlékezés lesz az évadnyitó részben, például láthatjuk majd a fiatal Sookiet és Tarát. Billt és nejét is viszontlátjuk majd a képernyőkön, hiszen nekik is lesz egy flashback jelenetük.


Az utolsó évad második részében ugyan csak lesz egy új szereplő, egy francia nő, akit Sylvianak hívnak és állítólag ő lesz az új szerelmi szálacska  Eric  Northman életében.

A stáb egyébként január elején kezdte az utolsó 10 rész forgatását. Ugyanis a True Blood záró évada mindössze 10 részes lesz. Annyit lehet tudni a forgatókönyvről, hogy az írók visszatértek az első évad konfliktusaihoz. Tehát ismét az ember-vámpír kapcsolatok és azok hátulütői lesznek középpontban.

0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More