Egy csepp True Blood

10/26/2014

Minden más, amit TV

Ami elmúlt azt nem kell bojgatni.... Nos, a True Blood sokunk bánatára elmúlt, de vannak más sorozatok. Hozzáteszem, a nyári befejezés óta számos szériát elkezdtem nézni, de egyik se olyan erős mint a TB volt.

Új belépő például a Constatine. Emlékeztek még Keanu Reeves Constantinejára?

Igen, ő az! ;) Nagy kedvenc volt anno, meg még mindig. Na, de a démonvadász most éppen egy sorozatban irtja a lelkeket megtámadó dögöket. Az NBC új péntek esti sorozatában Matt Ryan hozza a különc és kicsit arrogáns, meg sokszor szarkasztikus John Constantine karakterét. Szerintem nagyon jól csinálja.


Várós volt nagyon a széria, és hozta is a tőle elvárt színvonalat. Van látvány, titokzatosság, Constantine fura modora és humora. Szerintem ezt megéri nézni a következőkben is. Még a magyar feliratot nem tudtam beszerezni hozzá, de amint megvan felzárkózom belőle így is.

Ez az NBC fright nightjának kettes számú sorozata, az egyes pedig a negyedik szezonját taposó Grimm. Mindkét sorozat most pénteken jött meg a képernyőkre. A Grimm készítői most szerintem elkapták a fonalat nagyon a sztorival. Mert habár már elkezdődött az új évad de azért nem oldottak meg minden kérdést az első részben. És mi lesz, ha esetleg a kapitány meghal? Nick lesz a góré? Vagy esetleg Griffin nyomozó? :O
Jó kis évadnyitó rész volt ez is, számos megmaradó cliffhangerrel.

Amit még ugyancsak figyelemmel követek - és most adásba kerülési időrendet követek - a vasárnaponként újra és újra jelentkező Once Upon a Time. A nyolcadik részéhez érkező negyedik évad a Hókirálynő és a Jégvarázs körül centralizálódik. Sőt, a show egyik atyja Adam Horowitz a twitteren megerősítette, hogy kétórás gigaepizóddal kedveskednek a rajongóknak.


Ebben a részben visszaemlékezéseket látunk abból az időszakból, amikor a királynő Arendelleben azon mersterkedett hogy összeugrassza Annát és Elsát. Szemtanúi lehetünk majd annak is, amint Emma és Regina egyesítik erőiket a fagyos b*tch legyűrésére.

Szerintem tök izgi lesz! :D




0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More