Egy csepp True Blood

2/25/2014

7. évad SPOILER - Az első részek új érkezői

Íme ezek a legújabb és legösszeszedettebb infóim a hetedik évad első három részéről.
Brian Poth
Az első epizód a Jesus gonna be here – vagyis – Jézus itt lesz címet viseli. Persze hosszú kihagyás után ismét láthatjuk majd a már jól megszokott karaktereket, mint Sookie, Bill, Sam, Jason, Tara, Andy, Holly, Lafayette, Lettie Mae, Arlene, Jessica és Alcide. Willa is visszatér, mint azt megírtam állandó szereplő lesz a hetedik évadban. De Andy egyetlen megmaradt lánya Adilyn is szerepel az évadnyitóban. Ebben a részben természetesen megmutatja magát Pam és Eric is!!!!
Ne higgyétek, hogy Jason megszabadul az új nőjétől. Violet is benne lesz az első részben. Viszont James, akit korábban Luke Grimes alakított nem túl jelentős az epizódban. A szerepre egyébként Nathan Parsonst castingolták helyette.
Úgy tűnik Samnek jól megy az üzlet, mert új pincérnőt vett fel a Merlotteba. A Belinda nevű nő, igazi csacsogós pincérnő. Ugyancsak új szereplő Matt, aki már a korábbi évadban is feltűnt. Ő volt Holly vámpír ismerőse az, aki kibájolta Terryből az öngyilkosság és minden más rossz dolog gondolatát. Az új és egyben utolsó szezonra a számos-számos tv sorozatot megjárt Brian Poth-ot választották ki a szerepre.
Lucas Adams
 Lucas Adams is új stábtag, ő a kétkezi munkás Lout alakítja a sorozatban, aki a húszas éveiben járó fiatalember és történetesen egy vámpírellenes szervezet tagja. Új vámpír is lesz a True Bloodban, az olasz Massi Furlan alakítja majd a perzsa származású Nizar nevű vámpírt, aki orosz rulettet játszik egy marokkói bárban. A pasi arcberendezése nem sejtet túl sok jót, tutira balhét kavar majd kedvenc szereplőink bosszantására. Skinner atya is feltűnik az évadnyitó részben, őt David Bickford alakítja. Ő sem igazán új ember a fedélzeten, hiszen az atya karaktere már néhányszor feltűnt a True Bloodban, éppen a hatodik évad zárórészében is, amikor a bon tempsi közösség tagjai a templomba mentek.  



Karolina Wydra
A második rész címe egyelőre nem ismert, de az alap emberek szerepelnek benne és Alcide is feltűnik majd. Karolina Wydra Violetje is feltűnik a színen. Új szereplő a polgárőr, vélhetően ő ugyanannak a  vámpírellenes szervezetnek a tagja, mint a Lucas Adams által játszott Lou. Itt ismerkedhetünk meg az ugyancsak szemfog-ellenes Vince-szel. Ő a negyvenes éveiben jár és ő vezeti az anti-vámpír szervezetet. Valójában egy jelentéktelen ember, de politikai ambíciók fűtik.
Íme, Pam új csaja! :)

A harmadik résznek sincs még címe azt azonban tudjuk, hogy a Lou nevű munkásfiú ebben a részben is szerepel. Illetve egy új női karakter is feltűnik a színen, őt Ashley Barron alakítja majd. Ez az egyelőre ismeretlen nő Pam játékszere, legalábbis a hivatalos stáblistában csak ennyi infó van róla. (: 
Dustin Ingram ebben a részben debütál majd vámpírként. Ő alakítja ugyanis a veszedelmes és gonosz vámpírt Ronniet. A karakterről annyit lehet tudni, hogy húszas éveiben jár. Ismertetőjegyei: hideg mint a jég, magas, kedvenc hobbija felfalni a jónépet!


0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More