Egy csepp True Blood

8/11/2013

Sarah Newlin kezd becsavarodni - Anna Camp véleménye

Sarah Newlin már nem a régi. Lehet, hogy csak agyára ment a gyűlölet? Vagy kezdi felemészteni az a nagy mértékű hatalom, amelyet a kormányzó csajaként magáénak tudhat?

Ki tudja, az biztos, hogy nagy-nagy-nagy bűnt követett el Newlinné asszonyság a True Blood nyolcadik részében.

SPOILER
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
 SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

Sarah egy tűsarkú szandál segítségével megölte Miss Suzukit a Yokohama Corporation szóvivőjét. Egyfajta koncnék odadobva a vámpíroknak a nőt. Anna Camp - aki Saraht alakítja - azt mondta, nagyon izgatott volt, amikor megtudta, hogy lesz egy harcjelenete és ráadásul valakit meg kell ölnie. Korábban még nem csinált ilyet a kamerák kereszttüzében. De nagyon szeret fura és sokkoló dolgokat eljátszani, olyanokat, amit nem várna a néző a karaktertől. "Nagyon keményen megdolgoztunk a jelenetért, de azt hiszem most már az anyukám is fél egy kicsit tőlem!" - mondta Camp az ET onlinenak adott interjújában.
A jelenet felvétele után Annát kórházba kellett vinni, mert amikor Tomita - ő játszotta miss Suzukit - a földre lökte nagyon beütötte a fejét. Először semmi sem tűnt fel a színésznőnek, de másnap amikor felkelt nagyon cefetül érezte magát, úgyhogy "újra meg kellett tanulnom az angolt és bekötni a cipőfűzőmet" - viccelődött a 30 éves tehetség. Anna hozzátette: magassarkúban sem fog maratont futni, ugyanis a jelenet kedvéért ebbe is belekóstolt. "Az volt a legkeményebb, amikor a folyosón futottam Tamlyn után. Rajtam magas sarkú cowboy csizma volt, az ő  lábán viszont igazi tűsarkú. De szerencsére nem sínylette egyikőnk bokája sem." 

A jelenet végén Sarah felnézett és azt mondta: "Köszönöm Jézus!" Kicsit sokkoló volt ez a mondat, - vallotta be Anna. Úgy véli ugyanis, hogy Sarah túlságosan szélsőséges személyiség, nincs nála szürke, csak fekete vagy fehér lehet a világ.
Szerintem kezdi elveszíteni az eszét, "
tekintve, hogy másodpercekkel korábban ölt meg valakit, de Anna szerint azért mondhatta ezt Sarah, mert minden egyes akadály, amit elé gördített az élet ebben az évadban Sarah szerint egy jel. Jel arra, hogy jó az út, amin jár. Minden ami vele történik, megerősíti abban, hogy ő Isten szolgája és mindent az ő érdekében tesz, ezzel áltatja magát a durva dolgokért, amiket tesz. "

A következő rész előzetesében láthatjuk, amint Jason egy pisztolyt szegez Sarah torkának. Anna azt nem árulta el, hogy karaktere meghal -e, de azt igen, hogy az életéért fog könyörögni.

Anna Camp elárulta, hogy az a rész, amikor megcsókolta Truman letépett fejét nem volt benne a szkriptben. Egyszerűen csak úgy gondolta, így lesz hatásosabb a jelenet: "Amikor a kezemben tartottam a fejet, egyértelmű volt, hogy megcsókolom. Az apukám ragaszkodott hozzá, hogy az orrát csókoljam meg," - de Anna a száját választotta. Aztán nagyon örült neki, hogy benne maradt az epizódban, mivel egy darabig nem volt biztos, hogy ez még belefér a True Blood hangulatba.

Végezetül Anna elárulta, hogy az utolsó két részben még többet láthatjuk Billt nappal, valamint azt is: hogyan képesek a vámpírok megváltoztatni a létformájukat.

Forrás

0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More