Egy csepp True Blood

8/23/2013

7. évad spoilerek

Eljött az idő, amit annyian annyira nem vártunk.... Véget ért a hatodik évad. Nem, nem írtam posztot, lehangolt a tudat, hogy még egy évet kell várni egy újabb epizódra. A hatodik évad szerintem bombasztikus volt. Igaz, ha összerakjuk egymásután az epizódokat, nem telt el sok idő (leszámítva a finálét, ott ugye időugrás volt). Mégis nagyon eseménydús évadon vagyunk túl. Egy-egy epizódban rengeteg akciót és konfliktust láthattunk, megjegyzem egyik-másik részben néha túl sokat is.
Sokat kell várni, azonban megéri a türelmet, hiszen a hetedik évad is fantasztikusnak ígérkezik. Alig egy héttel az évadzárás után már megérkeztek az első spoilerek is.

1. Tara és Lettie Mae
Az évadzáróban Lettie Mae, Tara anyja felajánlotta a vérét lányának, hogy táplálja őt, mivel ezt nem tette meg akkor, amikor még Tara ember volt, pontosabban gyerek. Azt hihettük, hogy ez csak egy trükk a mama részéről és valójában hepa-v-vel fertőzött. De Brian Buckner erre azt mondta, hogy nem minden tett mögött van más motiváció, mint aminek tűnik. Tehát, ez tényleg egy önzetlen tett volt Lettie Mae asszonyság részéről.


2. Arlene jövője
Érdekes lesz látni, hogy milyen jövő vár Arlene Belleflurre. Hiszen most mindene megvan és azt gondolja, hogy nagyon menő. De pénzen nem vehetünk meg mindent.

3. Újoncok Willa és James
Visszatérők lesznek mindketten és Brian Buckner azt is elmondta, hogy lesz szerepük az egy ember-egy vámpír táplálkozási kapcsolatban.

4. Sam Merlotte, polgármester Úr
A könyvektől merőben eltér az a fordulat, hogy Sam polgármester lett Bon Tempsban. Ráadásul egy vele teljesen ellentétes karakterrel dolgozik együtt Merlotte úr, Belleflur sheriffel. De Buckner szerint, pont az az izgalmas ebben, hogy két ellentétes gondolkodású embert hoztak egymáshoz közelebb.


0 megjegyzés:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More